Over ons

Wie zijn wij?

Auto inkoop Zuid-Holland is opgericht met de missie om het particulieren makkelijk te maken hun auto te verkopen. Het platform is opgericht door professionals in de autobranche die samen hun krachten hebben gebundeld. In samenwerking met geselecteerde autobedrijven in Zuid-Holland kunt u altijd makkelijk en in de buurt uw auto verkopen. Auto inkoop Zuid-Holland verzorgt een gemakkelijk verkoopproces door ook de mogelijkheid aan te bieden om de auto op locatie op te halen en ter plekke alles af te handelen.

“Snel verkocht en geen gedoe!’

Veelgestelde vragen

Nee! De service van Auto inkoop Zuid-Holland is gratis ongeacht je de auto wel of niet verkoopt.

Wij kopen ook auto’s met mankementen, maar dit is per geval verschillend. Sloopauto’s kopen wij altijd in!

U vult online de autogegevens in en daarna neemt een inkoopexpert van contact met u op.

Samen met de inkoopexpert plant u een afspraak in. Wanneer u tijdens deze afspraak tot een deal komt regelt de expert de administratieve afhandeling.

Afspraak inplannen

Meld uw auto online aan en verkoop uw auto vandaag nog voor de beste prijs.

Door het formulier zo volledig mogelijk in te vullen krijgt de taxatie expert het beste beeld van uw auto.

Hier staan wij voor!

Betrouwbaar

Door goed te overleggen zijn wij transparant naar de klant. Wij komen onze afspraken na en werken op een veilige manier.

Professioneel

Wij hebben jarenlange ervaring in de autobranche en weten daarom precies hoe we u moeten ontzorgen. Wij beschikken over de mogelijkheid om te auto bij u thuis op te halen en vrij te waren.

 

Bereikbaar

Wij hebben ruime openingstijden en zijn makkelijk bereikbaar. U kunt ons bereiken door te mailen, bellen of via Whatsapp.

 

“Snel verkocht en geen gedoe!’