Hoe gaan wij te werk?

Stap 1

1. Meld uw auto gratis aan. Doe dit door het kenteken in te vullen of kies handmatig het merk en model. Om een goede prijs te kunnen geven is het van belang dat het formulier zo volledig mogelijk wordt ingevuld. Vergeet vooral niet de juiste contactgegevens in te vullen.

2. Noteer schades en eventuele mankementen.

3. Voeg foto’s toe van de binnen- en buitenkant van uw auto. Zorg ook voor foto’s van eventuele schades en van de boekjes of onderhoudshistorie.

Stap 2

Onze voertuigenexperts controleren uw auto en nemen binnen 24 uur contact met u op. Ons bod blijft 7 dagen geldig zodat u niet overhaast hoeft te beslissen!

Stap 3

Wij nemen telefonisch of via de mail contact met u op om de waardebepaling door te nemen en een afspraak in te plannen.
Tijdens de afspraak bekijken wij de auto of deze in de staat is zoals vermeld.
Mocht de auto in andere staat verkeren dan is aangegeven dan heeft dit gevolgen voor de waardebepaling.

Stap 4

Gelukt, u heeft een deal! En nu?

De inkoop expert zorgt voor een professionele administratieve afhandeling. Samen bespreekt hij of u de auto direct wilt inleveren of op een ander moment. De expert maakt een koopovereenkomst, vrijwaart de auto en maakt direct het geld over!

Wanneer wordt gekozen om de auto op locatie op te halen wordt het geld ook gelijk overgemaakt en wordt de auto ter plekke vrijgewaard.

Afspraak inplannen

Meld uw auto online aan en verkoop uw auto vandaag nog voor de beste prijs.

Door het formulier zo volledig mogelijk in te vullen krijgt de taxatie expert het beste beeld van uw auto.

Hier staan wij voor!

Betrouwbaar

Door goed te overleggen zijn wij transparant naar de klant. Wij komen onze afspraken na en werken op een veilige manier.

Professioneel

Wij hebben jarenlange ervaring in de autobranche en weten daarom precies hoe we u moeten ontzorgen. Wij beschikken over de mogelijkheid om te auto bij u thuis op te halen en vrij te waren.

 

Bereikbaar

Wij hebben ruime openingstijden en zijn makkelijk bereikbaar. U kunt ons bereiken door te mailen, bellen of via Whatsapp.

 

“Snel verkocht en geen gedoe!’