“Snel verkocht en geen gedoe!’

Auto taxeren

Je auto laten taxeren? Vul online je gegevens in zodat wij een duidelijk taxatie kunnen geven. Na het invullen van de gegevens neemt Auto Inkoop Zuid Holland met u contact op voor de verdere stappen. Het opvragen van de taxatie is gratis, vrijblijvende en vindt online op onze website plaats.

Hoe moet ik mijn auto taxeren?

Auto Inkoop Zuid Holland berekent gemakkelijk en snel de taxatie van jouw auto in een aantal stappen. Allereerst vul je jouw kenteken (of handmatig het merk en het model) in op de website. Hierbij geef je ook eventuele schade aan en voeg je foto’s toe van de auto. Daarna ontvang je binnen 48 uur een waardebepaling van de auto, waar je 7 dagen over mag nadenken. Hierna nemen wij telefonisch of via de mail contact met je op om de waardebepaling door te nemen en een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak bekijken wij je auto en geven we je een definitief bod. Wanneer je deze accepteert kom je meteen bij de derde en laatste stap van de auto inkoop. De inkoop expert verzorgt een professionele administratieve afhandeling. Jij hoeft alleen maar de auto over te dragen (direct of een ander afgesproken moment) en het geld wordt gelijk naar je overgemaakt.

Waar kan ik mijn auto laten taxeren?

Voor het berekenen van de taxatie van je auto ben je bij Auto inkoop Zuid Holland op het juiste adres. Dit komt omdat Auto Inkoop Zuid Holland heel betrouwbaar werkt. Wij betrekken jou namelijk bij het proces en overleggen veel. Op deze manier zullen we transparant zijn over de waardebepaling van jouw auto. Ook zullen we ten allen tijde professioneel handelen. Je zal te maken krijgen met experts uit de autobranche. Door de vele samenwerkingen met autobedrijven zul je een professionele service ontvangen. Ten slotte is Auto Inkoop Zuid Holland goed bereikbaar, je kunt zelfs in de avond terecht wanneer je overdag de hele dag werkt. Jouw probleem zal altijd binnen 24 uur verholpen zijn. 

Geïnteresseerd om je auto te laten taxeren bij Auto Inkoop Zuid Holland? Lees verder op de website, neem contact op met een van de professionals of vul meteen jouw kenteken in op de website! 

Afspraak inplannen

Meld je auto online aan en plan direct een afspraak bij een autobedrijf bij jou in de buurt.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in zodat de taxatie expert een duidelijk beeld krijgt van jouw auto.